Počet položek: 0 0,- Kč

Kompletní 3 v 1 enzymy 5 až 25 litrů

Enzymy 3 v 1 enzymy Kompletní

kliknutím zvětšíte
Kompletní 3 v 1 enzymy 5 až 25 litrů
Kompletní 3 v 1 enzymy 5 až 25 litrů Kompletní 3 v 1 enzymy 5 až 25 litrů
ks
Kód:21325
Cena s DPH : 73,- Kč
DPH:21 %
Dostupnost:skladem

Kompletní 3 v 1 enzymy (pektose, amyláza, amyloglukosidáza)
Kompletní směs 3 enzymů pro kvasy založené z obilovin, kukuřice, brambor a vhodné i pro tvrdé ovocné plody. Pectolase rozkládá buněčné struktury a pektin, amyláza rozkládá škrob a amyloglukosidáza získává dextriny z cukernatého roztoku.
Použití 3 v 1 enzymů pro rmut na 5 - 25 litrů:
Přidejte enzymy do max. polovičního objemu kvasné směsi o teplotě
45-50 ° C. Nechte 2 hodiny odležet a pak doplňte do požadovaného objemu.
Nedávejte do kvasu kvasnice dříve než enzymy! Enzymy vyžadují pro své rozpuštění v kvasu teplotu kolem 50° C, která kvasnice zahubí! Proto nejdříve přidejte do kvasu enzymy podle postupu. Kvas následně nechte vychladnout na teplotu, kterou vyžadují kvasnice.
Složení:Pectinase, amylázy, amyloglukosidázu.
Pectinase: štěpí pektin v buněčných stěnách, což způsobuje zkapalnění kaše.
Amyláza: převádí škrob na dextriny a disacharidy .
Amyloglukosidázu (synonymum: glucoamylase): Převádí dextriny a disacharidy na glukózu.
Váha balení:4,2 gramů
Země původu: Švédsko

Váš dotaz Kompletní 3 v 1 enzymy 5 až 25 litrů

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací
Souhlasím se zpracováním osobních údajů pro zpracování mého dotazu

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.domacipaleni.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.domacipaleni.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace