Počet položek: 0 0,- Kč

Enzym pro ovocný rmut - Pectinase

Enzym pro ovocný rmut

kliknutím zvětšíte
Enzym pro ovocný rmut - Pectinase
Enzym pro ovocný rmut - Pectinase Enzym pro ovocný rmut - Pectinase
ks
Kód:21320
Cena s DPH : 42,- Kč
DPH:21 %
Dostupnost:skladem

Enzym pectinase  ( balení na 25 l vína)

zefektivňuje proces zkapalňování rmutu, uvolňuje šťávu z ovoce a zvýrazňuje ovocnou chuť o 10-20%. Odstraňuje zákal a zjednodušuje čištění ovocných rmutů.Použití: Přidejte enzym do maximálně polovičního objemu směsi (ovoce, voda, cukr) o teplotě 45-50°C. Nechejte 2 hodiny odležet a až poté doplňte do plného objemu objemu.Do rmutu nedávejte kvasnice dříve než enzymy! Enzymy vyžadují pro své rozpuštění v kvasu teplotu kolem 50° C, která  kvasnice zahubí! Proto nejdříve přidejte do rmutu enzymy , vodu a poté až kvasnice. Rmut následně nechejte vychladnout na teplotu, kterou vyžadují kvasnice.
Vydatnost: na 5-25 litrů rmutu
Složení: enzym Pectinase
Balení na 25 l vína
Země původu: Švédsko

Váš dotaz Enzym pro ovocný rmut - Pectinase

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací
Souhlasím se zpracováním osobních údajů pro zpracování mého dotazu

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.domacipaleni.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.domacipaleni.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace